BRZO I FLEKSIBILNO

UVOĐENJE NOVIH

USLUGA

BRZO I

FLEKSIBILNO

UVOĐENJE

NOVIH

USLUGA

PODRŠKA ZA NOVE USLUGE 

ZNAČAJNO SMANJITE VRIJEME ZA
IZLAZAK NOVIH PROIZVODA NA TRŽIŠTE

Prolaz host omogućava brz razvoj novih proizvoda, promjene protokola ili uvođenje novog hardvera jer se sve promjene rade na hostu a ne na terminalskoj aplikaciji. Dalje, možete izabrati iz naše postojeće zbirke proizvoda te omogućite sebi opciju ‘izrade a ne kupnje’ kada razmatrate nove proizvode.

INSTANT KONVERZIJA TERMINALA
NA NOVI BANKARSKI SUSTAV

Bančini sustavi za procesiranje i EFT POS terminali se moraju nadograđivati sa vremenom. Mnoge hardverske nadogradnje zahtijevaju promjene softvera na terminalskim aplikacijama. Eliminirajte potrebu za skupim i dugotrajnim projektima nadogradnje terminala čineći jednu promjenu na hostu i instant nadogradnjom terminalske aplikacije. 

OPCIJA PODIJELE PRIHODA ZA
SMANJENJE TROŠKOVA NOVIH USLUGA

Razmotrite razvoj svoje slijedeće platne aplikacije na našem hostu koristeći model podjele prihoda i izbjegnite značajne kapitalne investicije skraćujući vrijeme za izlazak na tržište. Naša fleksibilna, otvorena Linux arhitektura pruža modernu platformu za izgradnju, Naš iskusni tim programera najčešće može izraditi dokaz koncepta u roku od nekoliko tjedana. 

SMANJITE REINVESTIRANJE
U NEPOTREBAN RAZVOJ

Izbjegnite novi razvoj proizvoda na zastarjeloj i lomljivoj terminalskoj aplikaciji. Nikada nemojte ponovno razvijati postojeću aplikaciju kako bi zadržali sukladnost mandatima. Iskoristite otvoreni fleksibilan sustav zasnovan na hostu kako bi razvili svoju slijedeću aplikaciju i skinite nadogradnju na terminalsku aplikaciju u trenu.

OPĆE INFORMACIJE:

 

Dubrovačka 14/IV

21000 Split, Hrvatska

Tel: +385 (0) 21 534 160

Fax: +385 (0) 21 534 160

info@prolaz.hr

PRODAJA

 

Zagrebtower, 8 KAT

Radnička cesta 80

10000 Zagreb, Hrvatska

Tel: +385 (1) 562 5770

prodaja@prolaz.hr

PODRŠKA

 

Zagrebtower, 8 KAT

Radnička cesta 80

10000 Zagreb, Hrvatska

Tel: +385 (1) 562 5750

podrska@prolaz.hr