INTEGRACIJA

MREŽE ZA

PRED PROCESIRANJE

INTEGRACIJA

MREŽE

ZA PRED

PROCESIRANJE

GATEWAY NETWORKING PODRŠKA

FINTECH PLATNI PARTNER
BANKE ZA NOVE USLUGE

Intergrirajte Prolaz u Vaše lanac procesiranja prije vašeg procesa ili nakon njega. Prolaz pruža vrijednost i uštedu u obje uloge. Bilo da se radi o jeftinom, potpunom upravljanju terminalima ili bankovnom host to host gateway uslugama koje podržavaju PSD2. Prolaz omogućava fleksibilnost da podrži Vaš razvoj novih proizvoda.

FLEKSIBILNO PROCESIRANJE USMJERAVANJA
TRANSAKCIJA I SWITCHING

Prolaz switching host omogućava potpunu fleksibilnost i mapiranje protokola sa naprednom poslovnom logikom kako bi omogućio praktički neograničenu inovativnost i mogućnosti novih proizvoda. Distribucija e-dobara i usluga je ograničena samo Vašom maštom.

ZADRŽITE DIREKTAN ODNOS
BANKE I TRGOVCA

Prolaz nije prihvatitelj niti procesor i mi ne konkuriramo bankama. U svim sporazumima odnos s trgovcem (ugovor) je sa bankom. Mi pružamo infrastrukturu i fleksibilne mrežne mogućnosti da podržimo i omogućimo Vaše ugovore. 

PROCESIRAJTE KROZ POSTOJEĆE
BANKOVNE SUSTAVE ILI PROCESORE

Nema potrebe za promjenom procesora, ugovora o licencama ili kupnjom nove opreme. Prolaz fleksibilnost nam omogućava da se integriramo sa Vašim postojećim pružateljem usluga i da Vam ponudimo usluge sa dodanom vrijednošću tamo gdje nas trebate. Ovo može biti samostalna, zatvorena (closed loop) bezgotovinska akcija ili potpuno uvođenje novog bankarskog prihvata kartica.

OPĆE INFORMACIJE:

 

Dubrovačka 14/IV

21000 Split, Hrvatska

Tel: +385 (0) 21 534 160

Fax: +385 (0) 21 534 160

info@prolaz.hr

PRODAJA

 

Zagrebtower, 8 KAT

Radnička cesta 80

10000 Zagreb, Hrvatska

Tel: +385 (1) 562 5770

prodaja@prolaz.hr

PODRŠKA

 

Zagrebtower, 8 KAT

Radnička cesta 80

10000 Zagreb, Hrvatska

Tel: +385 (1) 562 5750

podrska@prolaz.hr